Velkommen til min babyblå blogg



onsdag 24. mars 2010

Raske pannebrød med solsikkekjerner


Disse små brødene smaker helt nydelig. De egner seg godt som tilbehør til supper, salater ol. De er i tillegg svært raske å lage, da de ikke trenger heving.

25 g gjær
3 del lunket vann
2 ts havsalt
3 ss olivenolje
2 dl solsikkekjerner
8 dl hvetemel
1 dl sammalt mel
Olivenolje til steking

Bland gjør og lunkent vann. Tilsett havsalt, olivenolje og silsikkekjerner og bland til sist i mel. Bland til du har en fast deig. Del deigen i små emner som du trykker flate, og stek dem i varm stekepanne med litt olivenolje. Pass på at solsikkekjernene ikke blir brent. Egner seg godt til frysing.

Nå lukter det nybakte pannebrød i heimen, og det blir nok ikke siste gangen det lukter slik! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar